CONTACT

't Fakkeltje is in 1971 begonnen als winkel en galerie. Kunstwerken van pottenbakkers, kaarsenmakerijen en eigen kunstsmeedwerk waren zorgvuldig samengesteld in het historisch pandje in de Korte Beukerstraat. Er was altijd een bijzondere prettige sfeer in de winkel. Toen ik de winkel heb overgenomen van mijn ouders, heb ik het eigenlijk op dezelfde voet voortgezet. Het assortiment is inmiddels wat veranderd. Lag in het begin de aandacht bij het aardewerk, nu ligt dat bij de kaarsen en de mineralen. De prettige sfeer is tot op de dag van vandaag behouden.


Sinds 1981 ben ik actief met Kinesiologie. In de loop van de jaren heb ik de benodigde diploma's en certificaten behaald voor het uitoefenen van mijn praktijk, het geven van cursussen en lessen. Bij- en nascholing worden gevolgd om de kwaliteit te waarborgen en de nodige licenties te kunnen behouden. Inmiddels ben ik gestopt meet het  geven  van cursussen Touch for Health.

Omdat ik mij niet kan vinden in het huidige zorgsysteem met de opgelegde normen en eisen, zullen mijn consulten niet meer worden vergoed met  door de meeste zorgverzekeraars. Mijn passie ligt bij de Kinesiologie en niet bij de zorgverzekeraars. Ik ben nog steeds Kinesioloog en aangesloten bij de Landelijke Vereniging Natuurlijkgeneeskundig Therapeuten (LVNT)  die een breed platvorm biedt aan therapeuten, www.lvnt.nl

Voor alle kinesiologen in Nederland is er  www.platformvoorkinesiologie.nl

Ismakogiedocente, www.ismakogie.nl

TouchPro Europe stoelmassage, www.touchpro.nl

 
 
 
 
 
 
 

Dorn-therapie, Breuss-massage www.ideletteeijgelaar.nl

Vingerreflexologie plus coach, www.dactyologie.nl


Maatje Jonkers

't Fakkeltje

Korte Beukerstraat 13

7201 KP Zutphen

telefoon: 0575 518 608

e-mail: info@hetfakkeltje.nl


In verband met Corona is de winkel tijdelijk gesloten.

Wel kunt u uw bestelling afhalen op afgesproken tijden, in de volksmond heet dat tegenwoordig "Kaarsen TO GO". Mogelijk kan ik uw bestelling ook bezorgen.

Belt u gerust of mail mij.

Ook is de praktijk gesloten en mag ik geen stoelmassages geven.
Lid van Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten, LVNT,   P-0401064

Lid van Nederlandse Anne Seidel Ismakogie Vereniging

Vektis declaratiecodes: zorgverlenernummer 031670, praktijkcode 010596

KvK 8028633