CURSUS

Ismakogie

 

Tijdens de opleiding voor docent had ik al een proefklasje van bekenden en familie. Ik vond Ismakogie zo leuk, dat ik tijdens het leren anderen al liet meegenieten van de fijne bewegingen in de Ismakogie. Een klasje was dus gauw samengesteld toen ik mijn diploma Ismakogie-docente in 2000 haalde. Inmiddels geef ik les aan 2 groepen in het DWK-gebouw op de woensdagmorgen. Ik wil u graag verwijzen naar de ervaringen van diverse cursisten.

Touch for Health

 

Na een aantal jaren praktijk te hebben opgedaan met Touch for Health, besloot ik een instructeursopleiding te volgen in 1984. Het is een bijzondere methode die te leren is voor iedereen. Met simpele technieken leer je anders om te gaan met pijntjes en kun je in je naaste omgeving eerste hulp op een andere manier verlenen.

Werken met stenen

 

In deze cursus leren we stenen te testen met het spiertesten zoals in de kinesiologie. Als je cursus Touch for Health 1 gedaan hebt, heb je een goede basis om te werken met stenen.

Er zijn verschillende opleggingen die stapsgewijs worden gedaan en ook worden ervaren aan der lijve.

Ismakogie en de 5 elementen

 

Dit is een dag Ismakogieles gecombineerd met Kinesiologie. De Ismakogie heeft als doel een dieptewerking te bereiken, zodat fixaties verdwijnen en kettingreacties in de spieren plaats vinden. De 5 elementen vertellen ons hoe alles met alles is verbonden.

In de volgorde van de sheng en ko cyclus worden spieren geactiveerd volgens het ismakogische principe.